Retourbeleid

Een artikel gekocht in de webshop?

Ik wil graag mijn online aankoop retourneren
Voldoet het geleverde artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren is geen probleem.
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@falkwood.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering Maatwerk

Producten die op maat zijn gemaakt, volgens de voorkeuren van de consument worden niet retour geaccepteerd.

Definitie maatwerk: De levering van volgens specificaties van de consument vervaardigden zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. 

Mijn bestelling terugsturen via de post

– Download het Retourformulier   en vul het formulier in.
– Verpak het artikel goed, zodat deze met de verzending niet beschadigd.
– Stop het retourformulier samen met de factuur (eventueel een kopie) in het pakket en plak een duidelijk adreslabel op het pakket.
– Verstuur het pakket bijvoorbeeld via DHL of Post NL.
– Bewaar je verzendbewijs goed, totdat je per e-mail een ontvangstbevestiging hebt gekregen.

Retouradres:
Falkwood

Helstraat 2

5298 ND LIempde

Krijg ik de verzendkosten terug bij een geretourneerde bestelling?
Online bestellingen moeten op eigen kosten teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending worden niet betaald door Falkwood.

Wanneer ontvang ik een ontvangstbevestiging en mijn terugbetaling van Falkwood?
Via de mail ontvang je een ontvangstbevestiging. We hebben je retourzending succesvol ontvangen. Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen 8 dagen teruggestort te hebben op jouw bankrekening.

Mijn online bestelling is met transport van Falkwood bezorgd

Pakketten die door hun omvang niet met PostNL te versturen zijn, worden door ons per transport bezorgd.  Mocht het te retourneren artikel bezorgd zijn met transport van Falkwood of een ander transportbedrijf, dan vragen we je telefonisch of per mail een afspraak te maken om tegen betaling het geleverde artikel op te komen halen.

FALKWOOD
Tel: 06-48496136
Mail: info@falkwood.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Falkwood

Onze domeinnaam is: https://falkwood.nl
Ons vestigingsadres:
Helstraat 2
5298 ND Liempde
KVK: 61807591
BTW: NL001423576B37

Retourformulier